Tohumdan Sofraya nasıl üretir?

07-05-2023 22:26
Tohumdan Sofraya nasıl üretir?

Tohumdan Sofraya Nasıl Üretir?

Toprağı, toprağı işleyeni ve bu topraktan geleni yalnızca bir ürün, bir çıktı olarak görmeyip bedeninin ve ruhunun bir parçası olarak kabul eden tüketiciyi gözetmek ve birbiriyle ilişkilendirmek derdiyle kendine dolambaçlı yollar bulan bir sistem için çabalar.

 

Nohutunu toptancının çuvalında değil, toprağa düşmeden öncesinden tanır. Ekime, hasada, covid olan çiftçinin ilacına, artan mazot fiyatının traktöre yüklediği tuhaf anlamlara çare olmak için bir sistem kurgulamaya çalışır.

Büyük sistemlerin, kimse pandemiden, enflasyondan, dolardan, yükselen öfkeden etkilenmiyormuş gibi yapan kurgularına inat her şeyden etkilenir ve etkilendiğini ortaya koyar. Tüketiciyi üretici gerçekleriyle haşır neşir edip, tencereye koyduğu mercimeğe yaklaştırma hayali kurar.

Annesini kanserden kaybetmiş ve hastalıktan korkan, iki çocuk annesi, bir gün karışacağı toprakta tarım zehri nedeniyle çürüyemeyeceği gerçeğini idrak etmiş bir kadının zehirsiz tarım, temiz toprak meselesindeki küçük adımlarıyla üretir.

Sizin kendinize ve aileniz için yapmaya yetişemediklerinize yetişmek isteyen, ekolojik ve adil olmak gayretinde olan bir gıda atölyesi, bir kadın girişimci, bir niyet ortaklığı hevesiyle üretir.

Üretirken geleneksel ve sağlıklı olanın peşine düşer.

Lezzeti gerçekliğinden ve iç ferahlığından gelen bir üretim için gayret eder.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.